De man achter KeuleNautic is Jeroen van Keulen. Als kind was hij al in zijn Vaurien op het water te vinden. Later werd deze zeilboot ingeruild voor een Flying Junior, opgevolgd door een Valk. Nog steeds is de watersport zijn grote hobby. Hij vaart nu met zijn gezin in een Dehler 36

Door zijn interesse in “alles wat drijft”, heeft hij in de loop der jaren veel kennis van boten opgedaan. Vanwege de passie voor de watersport en de voldoening die hij haalt uit het onderhandelen en organiseren, heeft hij KeuleNautic opgericht.

“Door mijn werk in het bedrijfsleven heb ik vaak en stevig moeten onderhandelen op verschillende niveaus. Hier heb ik veel ervaring en mensenkennis opgedaan wat mij nu erg goed van pas komt. Uiteraard is kennis van de materie van groot belang maar het gaat bij kopen of verkopen natuurlijk vooral om de centen. Misschien ben ik wat onbescheiden, maar ik heb voor mijn klanten al heel wat geld bespaard!” zegt Jeroen gedreven.

“Als ik een jacht voor een klant verkoop ben ik blij voor mijn klant maar ook voor de koper! Dat geeft veel voldoening. Maar vooral wanneer ik als bemiddelaar voor een klant een schip moet aankopen is het resultaat vaak erg positief. Onze kosten voor deze bemiddeling worden altijd dubbel en dwars terug verdiend!” aldus de betrokken Van Keulen.
“Maar ook het organiseren van incentive’s en evenementen voor relaties, collega’s en directies is iets wat ik regelmatig heb mogen doen” verteld Jeroen enthousiast. “Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar de juiste activiteit, in de cultuur van het bedrijf en passend bij de personen waar het om gaat. En dan dit tot in de puntjes verzorgen.. dan heb je absoluut succes. En daar gaat het om!”

Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Informeer naar de vele mogelijkheden die KeuleNautic u kan bieden.