Wij verzorgen uw onvergetelijke ervaring

KeuleNautic heeft in het verleden vele dag-en meerdaagse evenementen verzorgd voor relaties, bedrijven en gemeente. Dit varieert van een MTB-kampioenschap in opdracht van een groot installatiebedrijf tot een jaarlijks terugkomende Zeilregatta voor zakenrelaties. Eendaagse events voor relaties of management/directie kunnen worden ingevuld met bijv. competitief zeilen in wedstrijdjachten of roeien in een wedstrijdsloep, maar kan ook uit waterskiƫn of een duikclinic bestaan.

De uitvoering van het evenement zal worden gedaan door mensen met ruime ervaring in de watersport maar ook in het bedrijfsleven. Door deze affiniteit, zullen onze begeleiders zich professioneel opstellen in het bijzijn van uw gasten. Ook de bijkomende catering, vervoer en verzekeringen kunnen vakkundig door ons worden verzorgd.

Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs voor het inventariseren van uw wensen, verwachting en budget. Wij kunnen hierbij samen met u een programma op maat samenstellen en u een prijsindicatie geven.

Vul hier uw gegevens in

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wij komen graag bij u langs.
Vul hier uw gegevens in